NL

Kraamzorg Amersfoort

In Amersfoort en omgeving kiezen honderden gezinnen voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Met een hecht en deskundig team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In omgeving Amersfoort zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat maakt ons uniek in Amersfoort?

Elke klant is voor ons uniek, jullie dus ook. We leveren zorg op maat en zorgen er in iedergeval voor dat jullie na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor jullie kindje kunnen zorgen.

Wat de Kraamvogel Amersfoort uniek maakt:

  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervarin
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige hier in Amersfoort
Trotse ouders Amersfoort
Trotse ouders uit Amersfoort vertellen over hun kraamtijd

Onze partners bij jou in de buurt

De Kraamvogel werkt in Amersfoort intensief samen met verschillende partners in de geboortzorg. Wij zijn trots dat we intensief mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners begeleiden we je bij jouw zwangerschap en bevalling en geven we je een bijzondere kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk de Kei

Verloskundigenpraktijk Pala

Verloskundigenpraktijk Viandenstraat

Verloskundigenpraktijk Thijsseserre

Verloskundigenpraktijk Sifra

Verloskundigenpraktijk Aan de Laak

Verloskundigenpraktijk La Vita

Verloskundigenpraktijk Barneveld

Verloskundigenpraktijk de Parel

Verloskundigenpraktijk Eva

Verloskundigenpraktijk Voorthuizen

Waat vind je ons in Amersfoort en omgeving?

Bij jou in de buurt zijn er vast en zeker gezinnen waar een van onze kraamverzorgenden is geweest. De Kraamvogel levert namelijk kraamzorg in heel midden- en noord-Nederland. In Amersfoort leveren bieden wij kraamzorg aan in de stad en de omliggende regio, o.a. in en rondom de volgende plaatsen en dorpen:

  • Barneveld: Achterveld, de Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwarte Broek, Boeschoten, Boveneinde, Drieeenhuizen, Essen, Esveld, Garderbroek, Harselaar, Havikhorst, Kallenroek, Moorst, Ouwendorp, ’t Sol, Wessel, Zeumeren
  • Amersfoort: Hoogland, Hooglanderveen, Stoutenburg, Coelhorst, Zeldert
  • Ede: Bennekom, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, de Klomp, Lunteren, Otterloo, Wekerom, Deelen, Doesburgerbuurt, Driesprong, Eschoten, de Ginkel, Hoekelum, Hoog Baarloo, de Kade, de Kraats, Manen, Meulunteren, Mossel, Nederwoud, Nergena, Nieuw Reemst, Oud Reemst, Overwoud, Roekel, de Valk, Walderveen, Westeneng

Kraamzorg Amersfoort