NL

Diane heeft me zoveel geleerd in een week

Over de vloer bij Daisy en Harun

Zara is onze eerste en dan weet je het allemaal nog niet zo goed. Ik vond het fijn dat er iemand was aan wie ik alles kon vragen over de baby en hoe je dingen moet doen. Onze kraamverzorgende Diane heeft ons vooral geholpen om te wennen aan het ouderschap. Wat je allemaal leert in de kraamweek… Echt heel veel! Nu weet ik waar ik op moet letten en daar ben ik best wel trots op.

Wat je van ons mag verwachten

1. Een goede start voor je gezin

Er komt veel op je af in de kraamweek. Daarom helpen we je met een goede start voor je gezin. Je leert van je kraamverzorgende alles wat je nodig hebt om na de kraamtijd zelf je baby goed te verzorgen, voeden en leren kennen.

Wat je van ons mag verwachten

2. Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Jouw herstel en de gezondheid van je baby verdienen, zeker de eerste dagen na je bevalling, alle aandacht. Je kraamverzorgende houdt jullie dan ook goed in de gaten en doet medische controles. Ze zorgt ook dat je de rust neemt die je nodig hebt.

Wat je van ons mag verwachten

3. Zorg voor het hele gezin

De komst van een baby is een grote verandering voor je hele gezin. Ook voor broertjes en zusjes en je partner is alles in één klap anders. Je kraamverzorgende betrekt hen bij de zorg voor de baby en zorgt dat er tijd is voor ontspanning.

Wat je van ons mag verwachten

4. Goede begeleiding bij borstvoeding

Jij en je baby krijgen bij borstvoeding begeleiding op het allerhoogste niveau. Alle kraamverzorgenden van de Kraamvogel zijn daar namelijk in getraind. Loopt het voeden toch moeizaam, dan staat een van onze lactatiekundigen voor je klaar.

Wat je van ons mag verwachten

5. Kans om echt te wennen aan het ouderschap

Je baby moet om de paar uur drinken, regelmatig verschoond, af en toe in bad, veel slapen en je wilt natuurlijk ook nog tijd hebben om te genieten van je baby. Samen met je kraamverzorgende vind je in de loop van de kraamweek een goed ritme.

Ik beloof je…

Op pad met kraamverzorgende Mirjam

Het is veel wat er in de kraamweek op je af komt. Maar ik beloof je dat we je helpen met een goede start voor je gezin. Of je nu mij of een van mijn collega’s in huis krijgt, we hebben ons werk goed gedaan als je na de kraamweek kunt zeggen: “Fijn dat je er was, goed dat je gaat. Je hebt ons op de rit gezet, we kunnen het.”

Een optimale start

voor jou & je baby

Bij jou in de buurt is vast en zeker een gezin waar een van onze kraamverzorgenden op dit moment zorgt dat alles reilt en zeilt. Want daar houden onze kraamverzorgenden van: ‘hun’ gezinnen een goede start geven. Ook jij zult merken dat je kunt ontspannen in je nieuwe rol als ouder. Want je leert alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor je baby op te pakken.

Wist je dat

  • Eén op de vijf gezinnen voor de Kraamvogel kiest?
  • Je bij (borst)voeding begeleiding op hoog niveau krijgt?
  • We bij jou thuis (en ook in steeds meer ziekenhuizen) assisteren wanneer je bevalt?
  • Je na acht dagen kraamzorg, vol zelfvertrouwen de zorg voor je kind oppakt?

De overburen waren heel blij met de Kraamvogel

De kraamvogel bij jou in de buurt

Toen we een kraamzorgbureau moesten kiezen, dachten we meteen aan de Kraamvogel omdat onze overburen voor hun kraamzorg ook voor de Kraamvogel hadden gekozen. Dat scheelde mij langdurig zoeken. Het is fijn als je van mensen die je kent, hoort dat ze erg tevreden zijn. (Daisy en Harun, trotse ouders van Zara)

Andere bijzondere mensen, gebeurtenissen & verhalen