De Ledenvereniging

Wie klant is van de Kraamvogel en lid van de Ledenvereniging van de zorgorganisaties Evean, Icare, Meander kan gratis of met korting gebruikmaken van producten en diensten speciaal bedoeld voor zwangeren en kersverse ouders.

Diensten en producten

Een greep uit de ledendiensten:

Kraamzorgarrangement van de Kraamvogel (exclusief voor klanten van de Kraamvogel)

Als je extra zorg nodig hebt of prettig vindt, kun je gebruikmaken van ons kraamzorgarrangement: drie dagdelen extra zorg (maximaal 12 uur). Je kunt er vóór of ná de kraamweek gebruik van maken. Als lid betaal je voor het kraamzorgarrangement € 12,50 in plaats van normaal € 47,70 per uur. Lees dan ook de informatie over kosten kraamzorg en verzekering.

Borstkolf huren

Een professioneel kolfapparaat kan in de kraamweek soms nodig zijn. Bijvoorbeeld om de borstvoeding goed op gang te krijgen. Je kraamverzorgende adviseert je hierover. Zo’n apparaat kun je via Medipoint huren (eerste week gratis als lid van de Ledenvereniging).

Lactatiekundig advies (gratis)

Ga je borstvoeding geven? Je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding, want onze eigen lactatiekundigen staan voor je klaar. Als het nodig is kan jouw kraamverzorgende voor jou een consult - telefonisch of bij je thuis - regelen. (Gratis consult aan huis als lid van de Ledenvereniging.)

Lid worden?

Lidmaatschap kost € 21,50 per jaar voor het hele huishouden.

Ben je al lid?

Ben je al lid van de Ledenvereniging, dan profiteer je natuurlijk ook van de Extra's met kortingen.

Deel deze pagina