Borstkolf huren

Soms kan het nodig zijn dat je in de kraamtijd gaat kolven. Bijvoorbeeld om de melkproductie goed op gang te brengen. Misschien wil je gaan kolven omdat je weer aan het werk gaat. Misschien wil of kan je baby niet aan de borst drinken en wil je toch moedermelk aan je baby geven. Ook dan is kolven een mooie oplossing.

Je kunt moedermelk met de hand afkolven of met een kolfapparaat. Je kunt een professionele kolf huren. Daarmee kun je proberen om de borstvoeding op gang te krijgen of uitproberen of kolven bij je past. Daarna zou je kunnen beslissen om een kolf te kopen die bij jouw situatie past.

Professionele borstkolf huren in de kraamtijd

Een professionele borstkolf is het meest krachtig. Meestal is de borstvoeding daarmee na een week goed op gang. Wij bieden je de mogelijkheid om via onze partner Medipoint een borstkolf te huren.

Je bestelt de borstkolf via 088-1020100.

  • Je haalt de borstkolf af in een Medipoint winkel. Je huurt de kolf voor minimaal 2 weken.
  • Medipoint kan je ook informeren over de kosten voor de kolfverhuur. Je betaalt de huur achteraf.
  • Na gebruik kun je de kolf inleveren in elke Medipoint winkel.

Korting via de Ledenvereniging
Een van de extra’s waar je bij de Kraamvogel van profiteert is dat je lid kunt worden van de Ledenvereniging (waarmee je van allerlei voordelen geniet). Je krijgt ook korting op kolfhuur. Daarmee heb je de kosten om lid te worden er meteen al bijna uit (€ 20,95 per jaar voor je hele huishouden).

Voedingscentrum

Wil je meer informatie over kolven? De volgende video maakt je wegwijs in het starten met en continueren van kolven.

Borstvoeding combineren met werk? Dat hoor je meer over in deze video.

Deel deze pagina