NL

Borstkolf huren

Soms kan het nodig zijn dat je in de kraamtijd gaat kolven. Bijvoorbeeld om de melkproductie goed op gang te brengen. Misschien wil je gaan kolven omdat je weer aan het werk gaat. Misschien wil of kan je baby niet aan de borst drinken en wil je toch moedermelk aan je baby geven. Ook dan is kolven een mooie oplossing.

Je kunt moedermelk met de hand afkolven of met een kolfapparaat. Je kunt een professionele kolf huren. Daarmee kun je proberen om de borstvoeding op gang te krijgen of uitproberen of kolven bij je past. Daarna zou je kunnen beslissen om een kolf te kopen die bij jouw situatie past (bijvoorbeeld om moedermelk te kunnen geven met een flesje).

Professionele borstkolf (Medela) huren in de kraamtijd

Een professionele borstkolf is het meest krachtig. Meestal is de borstvoeding daarmee na een week goed op gang. Volgens onze lactatiekundigen is de Symphony Kolf van Medela de beste kolf in de markt. Je kunt deze professionele borstkolf online bij ons huren via Kraamcomfort.

Het kolfapparaat wordt binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd (geldt niet voor Haarlem en Amsterdam e.o., daarvoor geldt helaas ophalen in Alkmaar)
Voor een week kolfhuur betaal je € 17,75.

Een van de extra’s waar je bij de Kraamvogel van profiteert is dat je lid kunt worden van de Ledenvereniging (waarmee je van allerlei voordelen geniet). Dan is de eerste week kolfhuur gratis. Daarmee heb je de kosten om lid te worden er meteen al bijna uit (€ 20,50 per jaar voor je hele huishouden).