NL

Zwangerschap, de afterparty? Ommen

Zwangerschap, de afterparty? Ommen

De avond is genaamd: ‘Zwangerschap, de afterparty?!’ en is uiteraard niet bedoeld om af te schrikken, maar vaak komt er meer bij een zwangerschap, bevalling of zorg voor een baby kijken dan men vooraf bedenkt. De thema-avond zal plaatsvinden bij Fysiotherapie de Carrousel op 20 juni as. van 19.30 tot 21.00 uur. Er zullen 4 presentaties/workshops gegeven worden, waarvan er 2 kunnen worden bijgewoond. De onderwerpen die aan bod komen zijn: huilgedrag van de baby, de bekkenbodem, borstvoeding en voeding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. De presentaties zullen respectievelijk worden verzorgd door Mariëlle Kuik (kinderfysiotherapeute), Barbara Groot Karsijn (bekkenfysiotherapeute), Silvia Minkjan (teamleider kraamzorg) en Jade Schrijver (diëtiste). Aanmelden kan via

http://info@fysio-ommen.nl,

een kort bericht is voldoende. Bij binnenkomst mag de onderwerpskeuze worden doorgegeven. Na afloop staat er een goodybag klaar met leuke give aways!

Informatieavond voor toekomstige en kersverse ouders

In Ommen is de zorg en informatievoorziening rondom zwangerschap en bevalling beperkt, terwijl er gemiddeld wel 150 bevallingen per jaar plaatsvinden bij Verloskundigenpraktijk Ommen. Verschillende hulpverleners in Ommen hebben de handen ineen geslagen om hier wat aan te doen. Kraamzorgorganisatie De Kraamvogel organiseert in samenwerking met de bekkenfysiotherapeute, kinderfysiotherapeute en diëtiste van Fysiotherapie de Carrousel 20 juni aanstaande een thema-avond voor toekomstige en kersverse ouders.