NL

Gratis Borstvoedings workshop in Ermelo

"Borstvoeding, hoe gaat dat straks? "

De meeste pas bevallen vrouwen beginnen met het geven van borstvoeding. Door je goed voor te bereiden wordt de kans van slagen vergroot.

Inhoud:

Wil je jouw kindje straks borstvoeding geven? Komt dan ter voorbereiding naar deze bijeenkomst, samen met je partner. Een lactatiekundige geeft informatie over borstvoeding en bespreekt wat de voor- en nadelen zijn. Daarnaast krijg je informatie over:

  • Hoe komt de productie van moedermelk tot stand
  • Aanleggen van de baby
  • Voorkomen van problemen
  • Rol van de partner
  • Gezonde levensstijl

Opbouw:

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur, . De 2e bijeenkomst vind 1 week na de eerste bijeenkomst plaats op de zelfde tijd en adres

Tijdens deze twee avonden is er ruim de tijd en gelegenheid om je eigen vragen te stellen. Er is een maximaal aantal deelnemers per cursus van 8 zwangeren en hun partner (of introducee) . In Ermelo wordt de cursus ongeveer een keer per 2 maanden aangeboden, in samenwerking met Icare en de JGZ

Data's voor 2017 zijn 15-5 en 22-5 , 11-9 en 18-9, ( LET Op 2-11 en 9 11 deze zijn in de ochtend van 9 tot 11 uur )

Meer informatie en of aanmelden:

Voor meer info of telefonisch aanmelden kun je contact opnemen met het cursusbureau via tel. 088-3833101* of e-mail: cursusbureau-jgz@icare.nl . Op werkdagen bereikbaar van 8.00 - 16.30 uur. Voor inhoudelijke vragen over deze workshop kun je het beste bellen op woensdag of donderdag.

kijk op de website van icare onder de button, voor overige lokatie's en data's