NL

Voorlichtingsavond over bevalling en kraambed - Alkmaar

Naarmate de bevalling dichterbij komt zal de behoefte aan informatie hierover toenemen. Goede informatie kan onzekerheden wegnemen en ervoor zorgen dat je deze bijzondere periode met vertrouwen tegemoet gaat.

Voorlichtingsavonden kunnen hier een bijdrage aan leveren voor jou en je partner. Deze avonden geven inzicht in wat er allemaal bij een bevalling komt kijken en wat je kan verwachten als het anders loopt dan je had gedacht.

Wanneer is de bevalling echt begonnen, hoe gaat het met een thuisbevalling, wat is er anders in het ziekenhuis, hoe om te gaan met bevallingspijn, wat is een kunstverlossing of een keizersnede, wanneer wordt een bevalling ingeleid? En nog vele andere onderwerpen komen aan bod zodat je goed voorbereid bent op de grote dag en de periode daarna.

Wij raden je aan de voorlichtingsavond te bezoeken tussen de 30ste en de 34ste zwangerschapsweek.

Data
8 november 2016
13 december 2016

Tijd
19.30 tot 21.15 uur

Locatie
Pieter van Foreestzaal (015)

Aanmelden
Om deze avond bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. De toegang is gratis. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de afdeling patiëntenvoorlichting, telefoon 072 - 548 3500 of info-alkmaar@nwz.nl

Klik voor meer informatie op: jhttps://www.mca.nl/Algemeen/Agenda/Agendaoverzicht/vw/3/itemid/486/Voorlichtingsavond-over-bevalling-en-kraambed