NL

Puur&hecht Beurs

Maak kennis met álles wat er te vinden is op het gebied van zwangerschap, kinderen, opvoeden en bewust leven. De Puur&hecht beurs is op zaterdag 1 april 2017 van 10:00 uur tot 17:00 uur, maar dit jaar op en nieuwe locatie!

Puur&hecht beurs

De belangrijkste doelstelling van de Puur & Hecht beurs is het delen van veel meer informatie dan het reguliere. Zodat een ieder de mogelijkheid krijgt om zijn of haar eigen afweging te maken over al die onderwerpen die het ouderschap met zich meebrengt. Dit willen we doen door de aanbieders van eerlijke producten bij elkaar te brengen, en door te zorgen voor prikkelende en interessante lezingen en workshops. Wij wensen dat ieder hier een plek mag vinden voor zijn of haar informatiehonger. Een plek waar iedereen zich, ongeacht zijn keuzes, welkom voelt.
Informatie over de lezinhgen en de workshops vind u op onze website:
http://www.puurenhechtbeurs.nl/

De Kraamvogel is ook aanwezig en onze kraamverzorgende kunnen u van alle informatie over kraamzorg voorzien. Bij een eventuele inschrijving ontvangt u een leuke attentie.

Tijd
10.00-17.00 uur

Kosten
Met een entreekaartje (kinderen tot 16 jaar zijn gratis, daarna betaal je 5 euro per persoon) heb je de hele dag toegang tot alle lezingen, workshops, alle kinderactiviteiten en natuurlijk de grote markt. Genoeg om je de hele dag met je hele gezin te vermaken.
Er is geen pinautomaat aanwezig! Neem dus voldoende contant geld mee!

Locatie ( let op, is nieuw)
Congrescentrum Hanze Plaza
Protonstraat 16 in Groningen