NL

Informatieavond Borstvoeding Elburg

Kom naar de informatieavond over borstvoeding bij verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst.

informatieavond borstvoeding Elburg

Door zelf wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de Lactatiekundige, Erna Schuiteman.

Op deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Borstvoeding geven, waarom?
  • Huid op huid contact
  • Voedingshoudingen
  • Opstartproblemen
  • Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen.

Locatie
Verloskundigenpraktijk aan het Klaverplein 4 – 6, 8081 DN te Elburg.

Dit is onder voorbehoud van de richtlijnen van het RIVM. Indien de voorlichtingsavond niet fysiek door kan gaan, dan wordt het een online interactieve voorlichting via Zoom. Houd de website van de lactatiekundige in de gaten voor actuele informatie over de voorlichtingsavond.

Tijdstip
Aanvang 19:15 uur, inloop vanaf 19:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 21:45 uur.

Kosten
Voor de zwangere € 15,00 + partner € 5,00 = € 20,00 inclusief koffie/thee.

Graag voor de cursusavond overmaken naar NL51RABO0160483018 tnv E.T. Schuiteman, o.v.v BV avond Elburg + Datum, of betaal contant of met pin op de avond zelf. Wil je een factuur ontvangen vermeld dit dan op het inschrijf formulier, sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Aanmelden
Aanmelden kan via de volgende link: https://www.metdeborstvooruit.nl/borstvoedingsavond-elburg