NL

BabyBazaar in Haarlem

Op zaterdagmiddag 10 maart 2018 organiseert DOCK Haarlem in samenwerking met GGD Kennemerland in het Broederhuis van 13.00 tot 16.00 uur een babybazaar.

Markt

Een gezellige markt met kleertjes en speelgoed voor een leuk prijsje, een gratis babyfotoshoot en nog veel meer. De bazaar is speciaal voor zwangere vrouwen en ouders van baby’s, maar natuurlijk zijn oma’s en opa’s en andere belangstellenden ook welkom.

Verwenmoment en leuke ideeën
De bazaar biedt niet alleen mooie tweedehands babykleding en speelgoed. Aanstaande moeders kunnen zich laten verwennen in de beautysalon of een workshop babymassage volgen. Er zijn leuke ideeën te vinden voor kraamcadeautjes en er is een gratis fotoshoot met baby of met dikke buik.

Vragen en tips
De bazaar heeft ook een kraam waar bezoekers vragen kunnen stellen over zwangerschap, de bevalling en de babytijd. Ouders kunnen zelfs al een peuterspeelzaal uitkiezen bij de kraam. Er is een vragenlijst die aanstaande moeders kunnen invullen, met allerlei vragen over hun zwangerschap. Daarmee maken ze kans op een mooie prijs.

Gratis toegang en goodybag
De toegang is gratis en om aanstaande ouders de kans te geven lekker rond te kijken is het voor de kleintjes tot 4 jaar oppas in de speelzaal. Voor de eerste 50 bezoekers staat een goodybag klaar.

Adres
Je vindt het Broederhuis aan het Nagtzaamplein 67, 2032 TC Haarlem.