NL

9 Maanden beurs Friesland, Leeuwarden

9 Maanden beurs Friesland, Leeuwarden

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maanden beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje.

Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie gezin in spé.

Op onze facebookpagina vindt je win en like acties. Wie weet win jij de Ergobaby Adapt of een gratis echo! Like en vooral volg onze pagina 9 maanden beurs Friesland

Goodiebag
De eerste bezoekers op vrijdag avond en zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart en hebben een rode cirkel bij hun stand hangen!

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.

Openingstijden:
Vrijdag avond 22 maart van 18:30 - 21:30 u
Zaterdag 23 maart van 10:00 - 15.30 u
Locatie:
WTC Leeuwarden
Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden

Entree: 3.50 euro per persoon