Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Kelly

Kelly - 27 juli 2014 - Almere 

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad door ons kraamhulp Jacqueline. Ze zorgde goed voor mij en Jary en mijn andere kids Melissa en Rody betrok ze bij alles wat ze deed. We zijn in korte tijd erg gesteld op haar geraakt en missen haar enorm. De kinderen vragen nog dagelijks naar haar.

Ypie Wijnja

Ypie Wijnja - 26 juli 2014 - Sneek 

Het was een hele fijne tijd. Goede uitleg gehad over verschillende dingen die ik tegenkwam in verband met verzorging. En er is een heerlijk bleekselderij soepje voor mij gemaakt, omdat ik vocht vasthield!

Kim van Oorschot

Kim van Oorschot - 26 juli 2014 - Arnhem 

Voor de tweede keer De Kraamvogel gehad en weer super ervaring!

Hendriela

Hendriela - 25 juli 2014 - Emmen 

Super kraamtijd gehad! Wil graag Hetty bedanken voor alle hulp die we van haar hebben gekregen. We missen haar nu al en kleine Bernando ook. Echt een aanrader voor aanstaande moeders. Groetjes, Hendriela

Marianita (Mim) Hardege

Marianita (Mim) Hardege - 24 juli 2014 - Reduzum 

Wij zijn heel erg dankbaar en tevreden! Door kraamverzorgster Petra hebben wij een goede start en nuttige adviezen gehad. Wij zijn meer verzekerd met onze kruimel.

Carola - 24 juli 2014 - Zwolle  

Wij hebben een super kraamverzorgster, Driesje, gehad. Echt een top vrouw. Echt heel leuk. Ze was er echt voor mij en onze dochter. Ik ben die 8 dagen goed verzorgd. Heerlijk fruit en ze zei: 'Wat zie je er toch goed uit'. Bij deze Driesje, je was geweldig en zal vaak aan je denken. Ook Chiyenna, onze ander dochter, vond het super met je. Samen blokken bouwen op de grond.

Wendy en Esmee

Wendy en Esmee - 23 juli 2014 - Heerhugowaard 

Ik heb een hele mooie kraamtijd gehad en dat dankzij Inge. Echt een lieve kraamhulp. Bedankt!

Verena Zimmerman - 23 juli 2014 - Almere 

15 juli 2014 is onze dochter Verena Zimmerman geboren. Miranda heeft afgelopen week bij ons gekraamd en daar zijn wij als ouders heel blij mee! Miranda is een lieve, professionele vrouw, die ons veel heeft geleerd over ons eerste kindje. Miranda, je krijgt een tien! Youri, Marlies en Verena Zimmerman

Daniëlle Beers

Daniëlle Beers - 23 juli 2014 - Alkmaar 

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad door onze enthousiaste kraamhulp Francis. Betrokken, sociaal, hardwerkend en lief voor ons en Dex. Bedankt voor de goede zorgen!

Linda Wubbels - 23 juli 2014 - Klazinaveen 

Mariska was super lief, rustig en relaxed en heeft ons erg goed op weg geholpen. Zeer betrouwbaar en we hadden ons geen betere start kunnen wensen mede dankzij haar! Echt een super kraamverzorgster die weet waar ze het over heeft en zich niet opdringt.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info