Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Ilonca - 04 april 2014 - Zandvoort  

Wij hebben echt een fantastische kraamhulp gehad! Wij zijn trotse ouders geworden van ons eerste kindje. Als je met z'n 3en thuis komt is het allemaal nieuw. Jorieke heeft ons echt super geholpen! Van alles uitgelegd, we hebben veel kunnen leren. Tijdens de kraamweek was ik zelf minder mobiel, Jorieke heeft samen met mijn partner super voor onze kleine gezorgd en natuurlijk voor mij. Jorieke je bent een topper! Dank je wel voor alles!

Maaike Bakker

Maaike Bakker - 03 april 2014 - Heerhugowaard 

Dit lieve jongetje Wout is door Linda verzorgd. Zij heeft ons een geweldig fijne tijd bezorgd, een vrolijke en lieve meid. Dank je wel Linda.

Charlotte Bakema - 02 april 2014 - Groningen 

Grietje was echt geweldig! We zijn zeer tevreden over haar. Ze is rustig, geduldig, zorgzaam, netjes, gezellig en gaat ontzettend leuk met onze kleine meid om! We hebben de kraamzorg dankzij Grietje als enorm prettig ervaren. Ze nam de tijd om de informatie met ons te delen. Vele vragen die wij hadden, beantwoordde ze duidelijk en concreet. We hebben erg veel van haar geleerd. Ik geef nog altijd borstvoeding. Grietje heeft verschillende manieren geleerd van aanleggen en dit werkt erg goed. Ook heb ik gekolfd zodat mijn vriend een fles kon geven. Grietje heeft dit goed begeleid.

Vincent en Cindy

Vincent en Cindy - 01 april 2014 - Lienden 

Wij hebben als kraamhulp Miranda en stagiaire Anneke gehad. Het was erg fijn dat we (praktische) tips en trucs kregen voor de verzorging van onze prachtige dochter Esmée. Daarnaast zijn we echt in de watten gelegd met fruithapjes, verse sapjes etc. Het huishouden werd dagelijks gedaan en de controles van onze dochter en mijzelf werden nauwlettend in de gaten gehouden. De begeleiding van het geven van borstvoeding was fantastisch. Al met al fantastische professionele dames die wat ons betreft langer mochten blijven! Wij kijken dan ook terug op een erg fijne kraamtijd. Miranda en Anneke: ontzettend bedankt!

Frederik en Bettien - 01 april 2014 - Idaerd 

Na een mooie bevalling met een spannend eind waarbij Aukje ons goed ondersteund heeft, zijn we gelukkig maar 2 daagjes in het ziekenhuis geweest. Toen wij weer thuis waren heeft Saakje ons heerlijk verwend. Alles was spik en span. We hoefden niets te doen, zelfs de koffie werd voor ons in geschonken (en dat went snel hoor). Ook heeft ze ons goede adviezen gegeven over bv de borstvoeding. Waardoor deze snel en goed op gang kwam. Onze kleine meid kwam zelfs in 2 dagen 190gr aan! Helaas komt aan alles een eind. Nogmaals bedankt Aukje en Saakje!

Wendy Kleine - 01 april 2014 - Coevorden 

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamhulp Gea. Ze heeft ons goed verzorgd en was erg lief voor onze zoon! We hadden geen betere kunnen treffen. Rina heeft meegeholpen met de bevalling. Ook dit verliep prima:).

Pytrick Jellema - 31 maart 2014 - Groningen 

Els was er maar een dag, maar heeft de bevalling en de eerste verzorging na de bevalling prima gedaan en heeft ons met een gerust gevoel achtergelaten. Sytske kwam de volgende dag en heeft gedurende de kraamweek zo ontzettend goed voor ons gezorgd! Het was heerlijk om haar in huis te hebben. Ze had erg goede, nuttige adviezen, stuurde en remde mij op de goede momenten, kon heerlijk met onze andere dochter Eva spelen als ik aan het rusten was en zorgde fantastisch voor Ilse. Ook het huishouden was al klaar voordat wij er erg in hadden. Dankzij Sytske hebben wij een fantastische kraamweek gehad! Over haar niets anders dan lof!

A. Grippeling

A. Grippeling - 30 maart 2014 - Purmerend 

Onze ervaring met Ingrid was van het begin tot het eind heel erg goed. We wisten wat we aan haar hadden, met alles.

Moniek

Moniek - 29 maart 2014 - Den Helder 

Na opnieuw een keizersnee kwam ik op een zaterdagochtend lekker thuis met ons tweede zoontje. Al gauw ging de deurbel en stond Amy voor de deur. Het bleek een vrolijke jonge vrouw, die niet om een praatje verlegen zat. Ze heeft ons die week heerlijk verwend en het voelde heel snel ook heel vertrouwd, iets waar ik toch wel een beetje tegenop zag. Al snel was de beslissing genomen dat we meer uren zorg toch wel fijn vonden, dit werd ook meteen door Amy geregeld, erg fijn! We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde kraamtijd die we nooit meer zullen vergeten.

Nienke van der Kooi

Nienke van der Kooi - 29 maart 2014 - Alkmaar 

Ik heb echt een geweldige kraamtijd achter de rug. Dit was mede dankzij onze kraamverzorgster Maria. Met een geweldige "no nonsense" aanpakmethode en een heerlijke dosis humor heeft Maria ons alle drie goed geholpen en ons veel zorgen en werk uit handen genomen. Mocht er ooit nog een tweede volgen, hopen we dat ze er weer bij kan zijn!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info