Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Monique Vrickx

Monique Vrickx - 11 december 2013 - Zaandam 

Gisteren helaas alweer afscheid genomen van Elvira, dankzij haar hebben wij een hele fijne eerste week gehad. Het was een erg gezellige, leerzame fijne week, ze heeft ons echt goed ontlast met het huishouden en al onze vragen goed beantwoord.

B. - 11 december 2013 - Genemuiden 

Na de keizersnede na 4 dagen ziekenhuis weer fijn naar huis. Altijd weer spannend welke kraamhulp je komt helpen. We kregen Christine. Ze heeft heel wat hulp van de dames gehad en vooral Maaike vraagt nog vaak waar Christine is? Alles loopt weer op rolletjes en Luuk is al weer boven zijn geboortegewicht. Groeten van de 4 dames en Luuk..

Fay Masefield

Fay Masefield - 10 december 2013 - Haarlem 

Ik heb echt een Top ervaring gehad! Wij hadden het geluk dat Anne Marie onze kraamhulp was. Ze heeft zo veel voor ons gedaan! We hebben geen enkele keer het idee gehad dat er een "vreemde" door ons huis heen ging. Ze wist ons ook heel goed onze privacy te geven. Ze was echt meer dan ik had verwacht en mochten we ooit een tweede kindje krijgen dan willen we weer dat Anne Marie komt!

Paul en Danielle - 09 december 2013 - Julianadorp 

25 november werd onze dochter om 16.19 uur geboren. Toen we naar huis mochten hebben we gelijk de Kraamvogel gebeld en een half uur later was Susan er om ons van alles te vertellen en voor te doen om de nacht door te komen. De volgende morgen stond Annelies voor de deur, helaas is zij maar een dag bij ons geweest ivm griep. Daarna kregen we Carla die we langs deze weg nogmaals heel erg willen bedanken voor haar goede zorgen tijdens de kraamweek! Paul, Danielle en Tess

Nicole - 09 december 2013 - Heerhugowaard 

Onze kleine man Finnidy is zondag 24-11-2013 geboren. We mochten dezelfde dag naar huis en kregen opstart zorg van Esther. Finnidy was niet warm genoeg en daar heeft ze ons super mee geholpen. Maandag kwam Tini en ook zij heeft ons goed verzorgd en in de watten gelegd. We hebben een fijne kraamtijd gehad, super bedankt.

Priscillia Frans en Willem Savelkoul

Priscillia Frans en Willem Savelkoul - 08 december 2013 - Zaandam 

Onze kleine Ryan is op 8-11-2013 na 2 helse dagen en uiteindelijke keizersnede geboren. Na 4 dagen mochten we naar huis en daar was ze dan op 12 november de volgende dag: Ronny! Wat een fijn mens is dat. Ze heeft ons er echt doorheen geholpen en gesteund, ik kon zo goed als niks, dus het was fijn dat ze er was want alles viel enorm tegen vanwege de pijn die ik had. Ze hielp ons met werkelijk alles. Geweldig! Een engel die naar ons toe was gestuurd, zo hebben we dat ervaren in ieder geval. Als we ooit weer een kleine mochten krijgen dan willen we zeker Ronny weer :) met veel ervaring, haar zorgzaamheid en de adviezen die we ter harte namen. Lieve Ronny hopelijk tot ziens, je bent een topwijf! Heel veel Liefs en een dikke vette knuffel van Pris en Willem maar vooral van mannetje Ryan.

Mieke, Ralph en kleine Brian Post

Mieke, Ralph en kleine Brian Post - 08 december 2013 - Zwaag 

Wij hebben kraamzorg mogen ontvangen van Martine Jansen en het is echt super goed bevallen! Ze legde erg veel uit over hoe we alles konden doen met ons zoontje Brian: van de keuze tussen badje en tummy tub of hoe het beste hem aan te kleden etcetera. Wij zijn zelfs zo tevreden dat wij als we ooit nog een kindje krijgen Martine speciaal aan zullen vragen!

Baukje en Michel

Baukje en Michel - 05 december 2013 - Grootegast 

Dankzij kraamhulp Hennie hebben wij een geweldige kraamtijd gehad. Ze heeft ons zeer goed op weg geholpen en goed voor ons en de kleine Tjardo gezorgd. We hebben een erg aangename en gezellige week gehad! Hennie bedankt en je bent ook weer welkom bij de volgende! ;-)

EM Fraterman - 02 december 2013 - Friesland 

Aukje pakte alles erg goed aan. Ik kreeg echt het gevoel dat ik kraamvrouw kon zijn. Ze nam alle taken goed op zich en was erg prettig in de omgang! Het voelde gelijk vanaf het eerste moment heel vertrouwd om Aukje in huis te hebben. Aukje vertelde eigenlijk elke dag wel even iets belangrijks. Dit was prettig omdat bij een eerste kindje er al zoveel nieuw is. De informatie kregen we stap voor stap van haar te horen, passend bij het moment. Vooral bij de borstvoeding (wat nogal moeizaam ging) heeft ze heel goed begeleiding gegeven en veel tips gegeven en daarnaast ook collega's geraadpleegd en ervoor gezorgd dat er een lactatiekundige kwam. Ook heeft ze nog een aantal nieuwe tips meegenomen vanuit het borstvoedingssymposium waar ze toevallig die week ook was geweest.

Leoni

Leoni - 29 november 2013 - Castricum 

Na wat langer in het ziekenhuis te moeten blijven, ben ik samen met Finn thuis gekomen op 14-11. Eind van de ochtend kwam Astrid. Wat hebben mijn vriend, Finn en ik veel aan haar gehad.. Zo lief, behulpzaam en open voor alles! Gelukkig heb ik nog 8 dagen kunnen genieten van mijn kraamtijd.. Astrid super bedankt!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info