Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Patricia de Roos

Patricia de Roos - 01 september 2013 - Almere 

Op 23 augustus 2013 zijn wij de trotse ouders geworden van onze kleine Fenna. Nadat Kimberley geweldig had opgestart toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis, kwam de volgende dag Marianne. Het werd een week met een lach en een traan en veel genieten. Uiteindelijk hebben we verlenging gekregen en is Marianne van maandag tot en met zondag bij ons geweest. Wat was het fijn dat ze er was! Zoveel geduld, veel ruimte voor mijn eigen 'ding', positiviteit over hoe we dingen aanpakten en heel veel goede tips en adviezen. Op de foto zit Fenna lekker bij Marianne in de draagdoek, klaar voor een blokje om. Ik (wij, mijn man net zo) heb een geweldige kraamweek gehad, een week om nooit te vergeten! Marianne bedankt voor alle goede zorgen, je bent een kanjer!

Suzanne - 01 september 2013 - Heemskerk 

Vrijdag 23 augustus 2013 is onze zoon Jens geboren. Toen we om 13.30 uur uit het ziekenhuis thuiskwamen, stond Rina al om 14.00 uur voor de deur. Wat hebben wij geboft met haar. Jens, mijn man en ik zijn ontzettend door haar verwend. Heerlijk ontbijt op bed, elke dag een bakje vers fruit, een schoon bed, alle was weggewerkt, een schoon huis, visite voorzien van koffie en thee! En wij hebben ontzettend veel van Rina geleerd en handige tips van haar gekregen, zodat we het nu ook zonder Rina kunnen! Nogmaals ontzettend bedankt! We gaan je missen.

Anja Veldhuizen-Mulder

Anja Veldhuizen-Mulder - 31 augustus 2013 - Wolvega 

Kraamverzorgende Aukje is een week geleden vertrokken, maar we missen haar nog steeds. Ons zoontje Ruben (20 maanden) roept nog elke dag Aukie. Aukie komt niet meer en is thuis leggen we uit. We hebben een geweldige kraamweek gehad dankzij Aukje. We hoefden niets te zeggen, want je pakte alles aan, zorgde goed voor ons en het huis was super schoon. Dank je wel voor jouw geweldige inzet! Sven, Anja, Ruben en Naomi Veldhuizen

Linda, Arjan, Dylan en Rowen - 30 augustus 2013 - Heemskerk 

Na twee dagen ziekenhuis kregen wij thuis de kraamzorg van Karin. Door haar heb ik een heerlijke kraamtijd onze oudste zoon heeft het nog over Karin. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor een heerlijke kraam week

Rianne - 30 augustus 2013 - Franeker 

Op 17 augustus is onze tweede dochter Jasmijn thuis geboren. Wij kregen als kraamverzorgende Martine bij ons thuis. Het was de eerste dag natuurlijk even wennen, van beide kanten. Maar daarna paste ze er helemaal bij binnen ons gezin. Martine is een geweldige kraamverzorgster, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en ze gaf me goede adviezen. Ze was ook hartstikke leuk met onze dochter van 2,5; zij was helemaal weg van Martine. Martine, ik wil je hartelijk bedanken voor een fijne en prettige kraamweek.

Sandra, Jeffrey, Demi & Vince

Sandra, Jeffrey, Demi & Vince - 29 augustus 2013 - Almere 

Toen onze dochter Demi werd geboren (21-10-2011) hebben wij voor het eerst kennis mogen maken met kraamverzorgster Helma. Een kraamtijd is heel bijzonder, dus wij waren erg benieuwd met wie wij dit mochten gaan delen. Nou daar stond ze hoor...één en al vrolijkheid. Het klikte gelijk met Helma en we hebben dan ook samen een hele fijne en leerzame tijd gehad. Vandaar dat ik tijdens mijn tweede zwangerschap bij De Kraamvogel had aangevraagd of Helma weer bij ons kon komen. Dit was mogelijk en toen onze zoon Vince werd geboren (op 29-07-2013) kwam Helma de tweede dag bij ons. Alsof ze niet weg was geweest! Toen ze uiteindelijk na een week weer de kraamweek afsloot heb ik toch stiekem wel een traantje weggepinkt toen ze de deur uit was. Ik bedacht me dat dit de laatste keer 'kramen' was voor mij, maar bedacht me vooral wat voor een geweldige vrouw Helma is in alle opzichten... Bedankt!

Familie Zijlstra

Familie Zijlstra - 28 augustus 2013 - Franeker 

Woensdag 21 augustus, even voor 5.00 uur, is onze dochter Marre in het Sneker ziekenhuis geboren, rond 10.00 uur waren we al thuis. Daar zit je dan, overdonderd door de ervaring, adrenaline en slaapgebrek. Wat nu...!? Waar is de 'handleiding' van dit kleine schepsel!?! Het was erg prettig dat we deze eerste week konden rekenen op de ervaring en warme zorg van kraamverzorgende Alie. Zij heeft ons op een rustige en ontspannen wijze wegwijs gemaakt in de start van het ouderschap. Samen met haar hebben we, in beginsel, die 'handleiding' toch weten te schrijven. Heel erg bedankt daarvoor!

Fam Lier

Fam Lier - 27 augustus 2013 - Meppel 

Ook wij hebben het zeer goed getroffen met onze kraamhulp Marijke. Ze was bij de bevalling van onze dochter Anna en de 7 dagen ernaar bij ons thuis HEERLIJK!!! Ook heeft ze goede zorg aan onze zoon Lamar gegeven en onze hond Max. We zijn heel erg tevreden over Marijke en we gaan haar zeker missen vooral de gezelligheid en de goede zorg die ze ons met liefde gegeven heeft. Heel erg bedankt!!

Esther Bakkum

Esther Bakkum - 27 augustus 2013 - Assendelft 

Ik ben 14-8-2013 bevallen van onze tweede dochter Romy. Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad. Kraamverzorgende Jolanda was super lief voor ons en zeker voor onze eerste dochter Veda (2 jaar). Veda was helemaal weg van Jolanda. Ik heb zeven dagen zorg gehad, omdat ik niet voor achtste dag een ander gezicht wilde voor Veda. Jolanda bedankt voor de heerlijke tijd. Veda mist je wel hoor, zeker de extra aandacht ;-). Je bent een topper en wie weet zien we je nog eens terug

Alice Bouwknegt

Alice Bouwknegt - 26 augustus 2013 - Meppel 

Ik heb een super kraamweek gehad!! Joey heeft een slechte start gehad in het ziekenhuis wat betreft de borstvoeding. Hendrika heeft toen wij thuiskwamen uit het ziekenhuis ons verhaal aangehoord. Doordat Joey weinig voeding binnen had gekregen, zijn we gelijk begonnen met dubbel kolven. Het was fijn dat Hendrika direct knopen doorhakte. Uiteindelijk is de borstvoeding niet op gang gekomen, veel geprobeerd, maar helaas. Hendrika heeft ons daar super bij begeleid. Hendrika is een gezellige, liefdevolle kraamverzorgster. We hebben veel aan haar gehad. En bij een eventuele tweede kindje, zouden we haar dolgraag weer willen hebben!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info