Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Annemarie - 12 juli 2014 - Burdaard 

We hebben onze kraamtijd als zeer prettig ervaren. Deze fijne tijd is mogelijk gemaakt door onze kraamverzorgster Hinke. Nadat wij na een keizersnee uit het ziekenhuis ontslagen waren, zijn wij liefdevol en warm ontvangen door Hinke. We hebben een leerzame week gehad met veel humor, zorgzaamheid en kennis.

Driies en Anneke Dijkstra

Driies en Anneke Dijkstra - 11 juli 2014 - Holwerd 

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad dankzij onze kraamverzorgster Sjoerdsje. Onze oudste zoon Rico vond het ook super, we zijn allemaal erg verwend door haar. Bedankt!

Fam. Dutman

Fam. Dutman - 10 juli 2014 - Groningen 

Dankzij Vera hebben we een zorgeloze kraamtijd gehad. Laure is ons tweede kindje en dus was het belangrijk om de aandacht binnen het gezin goed te verdelen en zo snel mogelijk weer in het juiste ritme te komen (Rust, Reinheid en Regelmaat). Onze kraamverzorgster Vera heeft ons hier uitstekend mee geholpen. Vera is zeer ervaren en wist ons daardoor goed te adviseren en ondersteunen.

Nadine - 08 juli 2014 - Haarlem 

Renate was voor het merendeel van mijn kraamperiode onze kraamhulp. Wat een geweldige hulp was zij, volop initiatief, ongelooflijk kundig en super vriendelijk. Een harde werker met hart voor haar werk en de mensen om haar heen. Ze voelde haarfijn aan wat nodig was zowel bij mij, in het gezin en qua huishoudelijke taken. Ze maakte elke dag een beetje speciaal. Wij konden ons geen fijnere kraamhulp voorstellen. Renate, super bedankt!

Franka en Yordi

Franka en Yordi - 08 juli 2014 - Purmerend 

Ondanks dat het een pittige week voor ons was, heeft Sandra van onze kraamperiode een geweldige week gemaakt! Haar betrokkenheid, adviezen, verwennerij en gezelligheid zullen we niet snel meer vergeten. We hopen Sandra in de toekomst weer terug te zien bij een broertje of zusje voor Rowen!

Emina

Emina - 07 juli 2014 - Assen 

Ons zoontje Elmir is op 18-06-2014 geboren:). En onze lieve kraamverzorgster Jodie heeft ons enorm veel geholpen. Dankje wel lieve Jodie.

Kelly

Kelly - 07 juli 2014 - Den Helder 

10-06-2014 is onze prachtige zoon Donnie geboren. Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Marlies. Ze nam heel goed de tijd voor ons en heeft alles goed uitgelegd. Het was erg wennen toen ze weg ging maar met alle goede adviezen die we hebben gekregen gaat het heel goed. Mocht er ooit een tweede komen zou ik weer voor De Kraamvogel kiezen en dat het liefst ook weer voor Marlies.

Denise

Denise - 06 juli 2014 - Almere 

Ondertussen alweer een tijd geleden en een wat oudere foto, maar onze dochter Jasmin werd geboren op 18-05-2014. Toen hebben ik en mijn vriend kennis gemaakt met Ria! Wat een top kraamverzorgster is dat en zeker een aanrader! We hebben een fijne week met Ria gehad en een vrolijke week. We hopen haar ook snel weer te zien=).

Natascha - 04 juli 2014 - Arnhem 

Op 17 juni 2014 is Duarte geboren. En gelijk na een nacht ziekenhuisbezoek kwam die middag Miranda al om ons te helpen met de kleine man. Wat een lieverd om om je heen te hebben. Ik mis haar, want met alles wist ze raad en daad.

Akkelien vd Weg

Akkelien vd Weg - 04 juli 2014 - Ferwert 

Dinsdagavond 24 juni is onze prachtige dochter Alyanne geboren. De bevalling was onder begeleiding van onze verloskundige en Ada. We hebben een hele fijne bevalling gehad door de lieve woorden van jou en het rustgevende gevoel die jij overbracht. Ook nam jij alle tijd voor ons, helemaal super! De volgende dag kwamen er 's ochtends nog 2 van jullie toppers bij ons in huis, Hennie en Diantha. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met jullie! Meteen een erg persoonlijk en vertrouwd gevoel omdat er net zoveel belangstelling was voor Thomas als voor mij en Alyanne. We hebben een top begeleiding gehad in het verzorgen van onze kleine meid en ook om de borstvoeding op gang te krijgen. Door jullie lieve en rustige woorden hebben wij geen moment aan ons zelf getwijfeld en voelden wij ons ook elke dag beter en zekerder. Naast de leerzame week hebben we het ook erg gezellig gehad en kijken we er met een goed gevoel op terug. Lieve Hennie, Diantha en Ada, bedankt voor alles! Liefs Thomas, Akkelien en Alyanne.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info