Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

fam klasens

fam klasens - 12 augustus 2014 - assen 

3 augustus is onze Casper geboren. Na een dag in het ziekenhuis hebben wij hulp gekregen van De Kraamvogel. Wij zijn erg goed geholpen door Siny en onze jongens waren dol op haar. Hele goede begeleiding en verzorging. Ik raad iedereen De Kraamvogel aan. Bedankt voor alles!

Fam. van der Tuuk - 12 augustus 2014 - Jorwert 

Heel bijzonder en prettig dat Marie-José wederom bij ons kwam kramen voor de 2e keer. Ze kwam, zag en was vertrouwd aanwezig. Dank je wel voor de lieve en goede zorgen! Jaap, Eveline, Auke en Aniek

fam. Gozegir

fam. Gozegir - 12 augustus 2014 - alkmaar 

Bedankt lieve Joke voor de fijne week met jou! We missen je heel erg en zijn heel blij dat je bij ons was! Groetjes van ons!

Kim van der Sluis

Kim van der Sluis - 10 augustus 2014 - Haarlem 

6 hele leuke en leerzame dagen gehad met Monique! Ze paste ook goed bij ons en we gaan haar missen.

Idske - 10 augustus 2014 - Franeker 

Wat fijn dat onze kraamverzorgster Fries/ tweetalig is. Doordat zij Fries met ons en de kleine meid sprak, voelde het heel vertrouwd! Margriet hat us in hiele noflike wike besoarge! We hawwe in protte leard fan har! Tige tank foar de goede soargen!

Fam Nagel - 09 augustus 2014 - Amsterdam 

Onze topper Naomi! We hebben een zalige kraamperiode gehad dankzij haar. We werden goed verzorgd en in de gaten gehouden. We hebben zalig gegeten en ook veel gekletst. Het was heel ontspannend en alles liep op rolletjes! Bedankt!!

Fam. Keppel

Fam. Keppel - 08 augustus 2014 - Hattem 

Na een zwangerschap van 34 weken is onze dochter Fay geboren. Ze heeft 2 weken in het ziekenhuis gelegen en daarna hebben wij couveuse nazorg gehad van De Kraamvogel. Kraamverzorgster Reina heeft ons geholpen met het opstarten thuis en met vragen kon ik goed bij haar terecht! Voelde erg goed om de vragen die er thuis kwamen aan haar te kunnen stellen en er goed antwoord op te krijgen. Bij een evt volgende zwangerschap zullen we ons zeker weer aanmelden bij De Kraamvogel!

Hendrikus en Ramonja

Hendrikus en Ramonja - 06 augustus 2014 - Meppel 

We hebben dankzij Simone een goede start gehad met onze Stijn! Wij waren heel erg blij met de hulp die we hebben gehad en de rust die Simone uitstraalt. Het was een hele fijne tijd die voorbij is gevlogen. We willen jou heel erg bedanken voor deze fijne tijd Simone! Je bent zeker weten een topper!:)

Sandra

Sandra - 05 augustus 2014 - Vollenhove 

Lauren. Ze kwam op 20 juni bij ons. Ik moest ff wennen maar je weet gelijk waar je aan toe bent. Wat een geweldige vrouw. Ik mis dr ook wel. Het is een zeer goede kraamverzorgster. Laura heeft ons onzettend goed gesteund. Veel fijne gesprekken kon je met haar voeren, ook met al je vragen kun je echt bij dr terecht. Ze heeft ons heel erg goed geholpen met de opstart en de verzorging van ons dochtertje Tessa. Wij waren super blij met haar. Mocht ze er over een paar jaar nog zijn, en ik word weer zwanger, kies ik heel graag voor Laura want aan Laura heb je echt een hele goede kraamverzorgster. Ze is rechtdoor zee, heerlijk, maar we hebben ook veel met dr gelachen. De Kraamvogel is zelf echt een aanrader. Ze komen voor de intake bij je thuis, bespreken alles en luisteren ook naar je wensen. Daar wordt zeker aandacht aan geschonken. Ik zeg top!

Jan en Akke Piersma

Jan en Akke Piersma - 05 augustus 2014 - Witmarsum 

Wij hebben een geweldige kraamperiode gehad met kraamverzorgster Richtje. We hadden een pittige bevalling van onze zoon Hessel Johannes. Dankzij Richtje zijn we er weer bovenop gekomen. Ze wilde alles voor ons doen en hier is een geweldige kraamverzorgster geweest voor Hessel. Nogmaals bedankt!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info