Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Patricia

Patricia - 15 januari 2013 - Lemmer 

Op 13 november 2012 is onze zoon Wytze geboren. Van ons samen ons eerste kindje. Mijn man heeft al drie kinderen: één meid en twee jongens. Ikzelf heb al twee jongens uit een eerdere relatie. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad. Als kraamverzorgende hadden wij Martine. Een geweldig mens. We hebben veel gelachen, gekletst en de laatste dag natuurlijk gehuild. Vooral de aandacht die ze gaf aan de kinderen was super. Zij hebben het nog vaak over haar. Dat we het zelf weer moesten doen was fijn, maar met zo'n kraamverzorgende wilde ik dat we nog langer kraamzorg konden hebben. We missen je allemaal nog regelmatig! Dank je wel voor alles!! Dikke kus van ons allemaal.

Fam. Balfoort

Fam. Balfoort - 12 januari 2013 - Heerhugowaard 

We hebben een leuke ervaren kraamhulp gehad in de kraamperiode: Martine. We misten haar dan ook enorm toen de week voorbij was. We hebben veel opgestoken in deze week. Onze mooie dochter Wendy is op 28-12-2012 geboren en we houden zielsveel van haar.

Astrid

Astrid - 12 januari 2013 - Roden 

Op 1 januari ben ik in het ziekenhuis bevallen van een gezonde tweede zoon. Eind van de middag mochten we lekker naar huis. De eerste uurtjes na thuiskomst hebben we iemand van De Kraamvogel voor het opstarten gehad en de volgende dag kwam Els. Een fijne hulp. We hebben doordat onze zoon veel afviel en moeite had met drinken twee extra dagen gekregen en ook deze dagen kwam Els. Samen hebben we veel aandacht besteed aan het voeden van onze knul en hebben we samen naar oplossingen gezocht. Eindelijk begon onze knul weer heerlijk te groeien. Afgelopen donderdag kwam toch de dag dat we afscheid moesten nemen van Els. Hoe jammer! Ik heb er echt even moeite mee gehad. Mocht er ooit ver ver in de toekomst, toch een derde komendan gaan we zeker weer voor De Kraamvogel...en hopelijk met Els!! Maar nu eerst lekker genieten van deze twee hummeltjes!!

Kelly Stinissen

Kelly Stinissen - 11 januari 2013 - groningen 

Wij zijn de trotse ouders geworden van Mayla. Mayla en ik hebben een super kraamweek gehad met Georgette!! Ze is heel spontaan, aardig, en heeeel behulpzaam enz, enz. Georgette heeft mij overal heel erg goed mee geholpen en ik heb veel van haar geleerd. Het klikte ook meteen met iedereen, dat was zeker prettig. Ben super blij dat Mayla en ik haar nog twee extra dagen hebben gekregen voor de zorg voor Mayla omdat ze niet helemaal op haar geboortegewicht was. Ik ben Georgette heel erg dank baar voor alles!

Familie Aarts - 11 januari 2013 - Heemstede 

Eind oktober is mijn vrouw bevallen van een prachtige zoon genaamd Simon. Simon heeft de eerste week met een infectie in het ziekenhuis gelegen. Op aanraden van de verloskundige hebben we kraamzorg aangevraagd bij uw organisatie. Onze complimenten voor kraamverzorgende Henny. Met grote positieve verbazing hebben wij genoten van de kraamzorg/dienstverlening door Henny. Geduldig heeft ze vele malen uitgelegd hoe we Simon moeten verschonen, voeden, in bad moeten stoppen etc. Met zeer goede complete uitleg waardoor we extra vertrouwen hebben gekregen. Daarnaast heeft Henny zoveel taken uit handen genomen waardoor we ons volledig konden focussen op onze zoon. We hoefden haar niks te vragen want ze was ons iedere keer te snel af met poetsen, boodschappen doen, (lekker) eten klaar maken en dergelijke. Henny is een fantastische ambassadeur voor De Kraamvogel en we hopen dat we na een volgende bevalling weer gebruik mogen/kunnen maken van haar diensten via uw organisatie.

Jaimey Reiding

Jaimey Reiding - 10 januari 2013 - Leeuwarden 

Het is alweer eventjes geleden, maar oh, wat heb ik een fijne kraamweek gehad! Ik ben volledig in de watten gelegd door mijn kraamverzorgster Jantsje en de stagiare Kim die zij onder haar hoede had. Wat een lieverds beiden! Fayèn is mijn tweede kindje, dus ik wist al aardig wat mij te wachten stond. Toch heb ik volledige kraamzorg genomen en dat was erg fijn. Je wereld staat toch weer even op z'n kop en je moet weer erg zoeken naar de rust en regelmaat. Dan is het super dat je wordt ondersteund door een kraamverzorgster die net dat beetje extra doet. Zij was er voor mij en Fayèn, maar ook mijn zoontje Keanu (5 jaar) en mijn vriend kwamen niets tekort. Lieve Jantsje en Kim, bedankt dat jullie van onze kraamtijd een onvergetelijke tijd hebben gemaakt! Ik moest best even een traantje laten bij het afscheid... :-)

Marlies Mannes - de Haan

Marlies Mannes - de Haan - 09 januari 2013 - Meppel 

Onze kraamverzorgster Gelske was voor de tweede keer bij ons. Na de geboorte van onze oudste zoon waren wij zo tevreden over haar, dat we besloten te vragen of ze na de geboorte van onze jongste zoon ook weer bij ons wilde komen kramen. Ook dit keer is dat super goed bevallen. Geen vraag is teveel en ze heeft ons super goed geholpen. Heel bijzonder en mooi is het, dat we met Gelske onze kraamweek afsloten op de verjaardag van onze oudste zoon. De dag waarop twee jaar terug alles begon :-).

Hester van Dijk - 09 januari 2013 - Eelde 

Wij waren enorm blij met het feit dat Vera voor de tweede keer bij ons wilde komen in onze kraamperiode (en dan ook nog in de kerst en oud en nieuw periode). Je weet precies wat je aan elkaar hebt en het voelt vertrouwd. Ook deze tweede keer dat Vera bij ons was, was als vanouds. Zij heeft ons flink geholpen en begeleid, want wat vergeet je veel in drie jaar tijd! Vera, echt heel fijn dat je ons als voorkeursgezin hebt opgegeven, waardoor je voor de tweede keer bij ons kon zijn. Wij hebben dit enorm gewaardeerd. Bedankt voor alles! Lieve groetjes van ons allemaal.

Otter

Otter - 08 januari 2013 - Steenwijk 

Wij hebben nu twee keer bijzonder mogen genieten van onze kraamtijd met kraamverzorgende Ginette. Ons jongste zoontje is thuis geboren na een snelle bevalling op 1-12-12. Wat wij verwachtten van onze kraamtijd was een gezellige en rustige tijd. En dat was het. We hebben ons nergens druk over hoeven maken. Voor de andere kinderen werd goed gezorgd, het huishouden liep op rolletjes en we hadden alle tijd om lekker te genieten van onze jongste aanwinst. Ook de begeleiding bij de borstvoeding was weer super. Bovendien hebben we veel goede tips gekregen. Al met al twee keer een fantastische week gehad, waar we met veel plezier op terug kijken.

Corrie Komdeur

Corrie Komdeur - 04 januari 2013 - Onstwedde 

Mijn ervaringen voor en na de bevalling was perfect. Ik was hartstikke tevreden over de kraamverzorgende en ik had me geen betere kunnen wensen.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info