Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Familie Dorenbos - 22 januari 2013 - Tuk 

Dankzij Sandra hebben we echt een super kraamweek gehad en ook hele goede begeleiding bij de borstvoeding. Sandra, bedankt!

Nynke - 21 januari 2013 - Beetsterzwaag 

Mijn kraamweek heb ik als zeer positief ervaren en dat komt mede door Petra! Petra is een zeer hardwerkende vrouw met veel kennis, die erg positief aanwezig is. Wat wij ook erg prettig vonden,is dat ze de eerste dag meteen naar onze verwachtingen vroeg, op die manier heb je meteen een goede start. Ons zoontje van twee jaar stond de eerste paar dagen na de kraamweek 's ochtends bij het raam en keek of Petra er al aan kwam, maar helaas... Petra nogmaals heel erg bedankt voor al je goede zorgen!

Johnny, Kirsten en Mart - 21 januari 2013 - Emmen 

Op donderdag 10 januari is onze zoon Mart geboren. 's Avonds was er iemand voor het opstarten. De volgende dag kwam Alida. We hebben een geweldige week met haar gehad. Het was gezellig en ontspannen en we hebben ontzettend veel van haar geleerd. Dit heeft ons veel zelfvertrouwen gegeven. Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan zullen we opnieuw voor De Kraamvogel kiezen.

Sietske Visser-Pietersma - 21 januari 2013 - Arum 

Christa is een super kraamverzorgende! We waren heel blij met haar en hebben met haar een super gezellige week gehad!

Janneke van den Berg

Janneke van den Berg - 18 januari 2013 - Groningen 

Wij hebben een geweldige kraamweek gehad dankzij Ingrid, wat een luxe om haar een week in huis te hebben! Gezellig en deskundig: we hebben heel veel van haar geleerd, zodat we nu vol zelfvertrouwen genieten van onze lieve Gijs!

Familie Heeren-Moes

Familie Heeren-Moes - 15 januari 2013 - Aalden 

Op 23 november zijn wij de trotse ouders geworden van een kerngezonde zoon: Giovanni. We zijn een week lang erg goed geholpen door Bernadette. Een schat van een vrouw en wij hopen haar zeker nog eens te zien als Giovanni ouder is.

Marjolein de Roos - 15 januari 2013 - Groningen 

Morgen is het de laatste dag van mijn zwangerschapsverlof. Op 6 oktober ben ik in het ziekehuis bevallen en op 9 oktober kwamen we thuis. Na een uurtje was onze kraamverzorgende er: Aranette! Wat een fantastische vrouw! Ze liep de hele dag vrolijk te zingen en te neuriën; wat bracht dit veel gezelligheid. We hebben veel tips van haar gehad en ze gaf mij veel zelfvertrouwen. Ik hoop haar ooit weer te zien. Ik zou haar graag nogmaals willen laten weten hoe fantastisch ik haar vind, hoe blij ik met haar was en dat ze mij een superkraamtijd heeft bezorgd! Aranette, je bent een topper!

Patricia

Patricia - 15 januari 2013 - Lemmer 

Op 13 november 2012 is onze zoon Wytze geboren. Van ons samen ons eerste kindje. Mijn man heeft al drie kinderen: één meid en twee jongens. Ikzelf heb al twee jongens uit een eerdere relatie. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad. Als kraamverzorgende hadden wij Martine. Een geweldig mens. We hebben veel gelachen, gekletst en de laatste dag natuurlijk gehuild. Vooral de aandacht die ze gaf aan de kinderen was super. Zij hebben het nog vaak over haar. Dat we het zelf weer moesten doen was fijn, maar met zo'n kraamverzorgende wilde ik dat we nog langer kraamzorg konden hebben. We missen je allemaal nog regelmatig! Dank je wel voor alles!! Dikke kus van ons allemaal.

Fam. Balfoort

Fam. Balfoort - 12 januari 2013 - Heerhugowaard 

We hebben een leuke ervaren kraamhulp gehad in de kraamperiode: Martine. We misten haar dan ook enorm toen de week voorbij was. We hebben veel opgestoken in deze week. Onze mooie dochter Wendy is op 28-12-2012 geboren en we houden zielsveel van haar.

Astrid

Astrid - 12 januari 2013 - Roden 

Op 1 januari ben ik in het ziekenhuis bevallen van een gezonde tweede zoon. Eind van de middag mochten we lekker naar huis. De eerste uurtjes na thuiskomst hebben we iemand van De Kraamvogel voor het opstarten gehad en de volgende dag kwam Els. Een fijne hulp. We hebben doordat onze zoon veel afviel en moeite had met drinken twee extra dagen gekregen en ook deze dagen kwam Els. Samen hebben we veel aandacht besteed aan het voeden van onze knul en hebben we samen naar oplossingen gezocht. Eindelijk begon onze knul weer heerlijk te groeien. Afgelopen donderdag kwam toch de dag dat we afscheid moesten nemen van Els. Hoe jammer! Ik heb er echt even moeite mee gehad. Mocht er ooit ver ver in de toekomst, toch een derde komendan gaan we zeker weer voor De Kraamvogel...en hopelijk met Els!! Maar nu eerst lekker genieten van deze twee hummeltjes!!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info