Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Özcan Kiliç - 09 juni 2014 - Arnhem 

Ellen was geweldig. Zij gaf ons ook een goed vertrouwd gevoel. Al met al erg tevreden over haar en zou haar graag ook weer willen bij eventueel de volgende baby :-).

Shirley - 09 juni 2014 - IJmuiden 

Hele fijne tijd gehad met onze kraamverzorgster, lief en gezellig, maar ook zeer behulpzaam! Prettig in de omgang en heel verzorgend.

Joanne Jansen van Ginkel - 08 juni 2014 - Opheusden 

Op 16 mei is onze dochter Nikki geboren. Wij kregen 8 dagen Nieske over de vloer. Wat hebben wij een lol gehad met haar. En het belangrijkste, wat heeft zij ons goed begeleid met Nikki. Ze heeft ons goede informatie gegeven. Handige trucjes en hulpmiddelen voor Nikki, met name voor buikkrampjes. Ik kan niets anders zeggen dan: 'wat een GEWELDIGE tijd hebben wij met haar doorgebracht'. Ik zag er eerst tegen op omdat ik niet snel aan mensen wen, maar met Nieske was het vanaf seconde 1 goed toen ze onze slaapkamer binnenkwam. Zo liefdevol voor Nikki en rustig voor ons. Wanneer ik moest huilen, kon ik het ongestoord laten gaan. Echt een fijne kraamweek gehad met haar.

Manizheh - 08 juni 2014 - Almere 

Wij hebben een hele fijne en leerzame kraamweek gehad met Christina. Zij heeft goed voor onze prins gezorgd en ook was ze erg lief voor mij. We willen haar hierbij nogmaals erg bedanken.

Talita & Fernando

Talita & Fernando - 07 juni 2014 - Hoorn 

Melissa en Marga waren zorgzame en lieve kraamhulpen.

Saskia Lassche

Saskia Lassche - 07 juni 2014 - Zwolle 

Op 17 mei 2014 is onze prachtige dochter Riley geboren. Toen we 's avonds uit het ziekenhuis thuiskwamen, kregen we eerst 2 uurtjes Mirjam voor de opstart. De volgende dag kwamen Natalie (voor 4 dagen) en Rachel ons helpen. De laatste 4 dagen waren Mirjam en Rachel er. Ze waren allemaal leuk en gezellig! Ook onze zoon Milan vond het gezellig en heeft het nog steeds over de kraamverzorgsters. Super goede ervaring gehad door deze lieve mensen!

Fam. Kurvers - 06 juni 2014 - Ijmuiden 

Wij hebben een hele fijne tijd gehad met onze kraamhulp Karin! Echt een topper.

Nicolet Toet

Nicolet Toet - 06 juni 2014 - Julianadorp 

Ik ben op 17 mei bevallen van ons 2e zoontje Lucas. Wij kregen Bianca als kraamhulp en hebben een topweek met haar gehad! Dankzij haar was ik heerlijk relaxt met mijn 2e zoontje en ze heeft onze andere zoon Sem ook goed gesteund. Die was ook weg van haar. Ik zou haar nog 1000 x willen bedanken voor een topweek en ik mis haar gezelligheid nog steeds.

Suzanne Merlijn - 06 juni 2014 - Landsmeer 

Elvira heeft voor een heel goede kraamweek gezorgd. Heel fijn om te zien dat ze ook zo leuk en spontaan voor mijn andere zoontje zorgde.

Wieteke - 05 juni 2014 - Lemmer 

De kraamtijd met Richtje was super. Naast de fijne verzorging en tips ook verwennerij. Wij kijken terug op acht fijne dagen.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info