Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Jennifer

Jennifer - 25 juni 2014 - Almere 

We zijn zeer tevreden over de werkwijze van De Kraamvogel. We hebben een erg leuke en leerzame tijd gehad dankzij Helma. Mocht er een 2e kindje komen, zullen we zeker weer om Helma vragen :-). Groetjes: Koen, Jennifer en baby Joy.

Nicky van Es - 24 juni 2014 - Aalsmeer 

Na een super fijne en relaxte thuisbevalling kwam onze kleine Fiene op de wereld, een kleine uk van 5 pond, maar al een echte pittige tante. Onze kraamverzorgende was Marcella, zij was ook tijdens de bevalling al bij ons en na 8 dagen moesten wij afscheid van haar nemen. Maar wat hebben wij van haar genoten! Wat een leuke vrouw! Gezellig, zorgzaam en enthousiast. Ze maakte echt 8 dagen lang deel uit van ons gezin, ook onze hond Guus was dol op haar. Lieve Marcella, bedankt!

Dieuwke Wijnstok - 22 juni 2014 - Diever 

Op 28 mei is Willem geboren, broertje van Fien, Mik, Pleun en Doris. Heel bijzonder: onze lieve kraamverzorgende Ina Prins kwam voor de 4e keer bij ons kramen! Het was een heel gezellige week, en we zijn zo blij dat je er weer bij was Ina. Bedankt!

van der Eerden

van der Eerden - 21 juni 2014 - Zaandijk 

Werkelijk waar een super kraamtijd gehad dankzij onze kraamverzorgster Soumaya. Onze onzekerheden omtrent ons eerste kindje werden vakkundig weggenomen! Dank.

Fam. Osendarp - 21 juni 2014 - Santpoort 

Nooit meer De Kraamvogel, veel te onpersoonlijk, te weinig kraamhulpen en spreken niet de waarheid. Niet aan beginnen!

Robert, Sandra & Naomi

Robert, Sandra & Naomi - 21 juni 2014 - Emmeloord 

Een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Vera! Het klikte meteen, lekker kunnen kletsen. We hoefden niks te vragen en papa kon 's middags nog even lekker de deur uit. We hebben genoten tijdens de kraamweek! Vera, superbedankt!

Tahnee Meijer-Geluk - 21 juni 2014 - Santpoort-noord 

Een heerlijke eerste week met onze dochter Sara hebben wij gehad. De eerste drie dagen was Ellie bij ons en de laatste vier dagen Marijke. Beide toppers en een mede daardoor een super relaxte eerste kraamweek gehad met z'n drietjes! Nogmaals bedankt! En misschien tot een volgende keer? Hahaha.

Frederike Godron - 21 juni 2014 - Eelde 

Deze maand hebben we kraamzorg ontvangen voor onze dochter waar we ontzettend blij en tevreden mee waren! Heel hartelijk dank voor de goede zorg, adviezen, begeleiding en hulp bij alles rondom onze dochters, huishouden en mijn herstel. Jullie werk is goud waard! Wilma, je was super :-). Groeten, Frederike

Mariska de Vries

Mariska de Vries - 20 juni 2014 - Ten Boer 

Karin, bedankt voor de fijne kraamtijd. Siem en ik waren heel blij met jou. Maar je grootste fan is toch wel Luuk. Hij heeft het nog vaak over jou.

Daniella

Daniella - 19 juni 2014 - assen 

Wij hadden Henriett als hulp, en ze was buitengewoon geweldig. Naast het feit dat ze ons goed in huis hielp, hebben we ook super genoten van haar gezelschap en kregen ook goede adviezen van haar, omtrent de kleine. Henriett als je dit leest, nogmaals bedankt voor alles. Dikke kus en knuffel van ons.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info