Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Jose

Jose - 10 juli 2013 - Hoorn 

Een geweldige en gezellige kraamtijd gehad met Marina! Onze oudste dochter is nog steeds apetrots op haar diploma voor mini-kraamverzorgende :-).

Anna - 10 juli 2013 - Groningen 

Zowel mijn partner als ik waren erg blij met onze kraamverzorgende Sietske. Na een hele moeilijke start in het ziekenhuis hadden wij nog recht op 16 uur kraamzorg. Dit wilden wij graag verdelen over 4 dagen en dit was geen enkel probleem. Wij hebben ons zoontje met een sonde mee naar huis gekregen en hij moest nog leren drinken. Sietske heeft ons enorm geholpen en gesteund met het oppakken van de borstvoeding. Wij vonden haar erg kundig. Zij gaf zelf aan geen ervaring te hebben met sondebaby's maar zij heeft zelf alle informatie opgezocht. Na een zware periode in het ziekenhuis hadden wij ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Een dikke pluim !!

Hanneke Westra

Hanneke Westra - 04 juli 2013 - Oudemirdum 

Op 22 juni ben ik bevallen van Djurre. Na 3 meiden nu de 2e jongen was een prachtig cadeau! We hebben 10 dagen genoten van de verwennerij van jullie kraamverzorgsters Fokje (bij de bevalling), Corrie en Ria. Het was gewoon weer hotel in eigen huis, heerlijk! We hebben nu vijf keer genoten van jullie zorg en elke keer was het weer super!

Peter, Bertha, Yara en Brandon* - 04 juli 2013 - Wildervank 

Graag willen wij onze ervaring over De Kraamvogel met jullie delen. Onze kraamweek had twee kanten: geluk en verdriet. Wij hebben een tweeling gekregen, alleen wisten we vanaf week 26 dat een van de twee, ons zoontje Brandon, was overleden. Brandon moest nog wel die overige maanden bij zijn zusje Yara blijven totdat zij geboren werd. In die maanden hebben we alles geregeld voor Brandon zijn begrafenis en daarnaast ook proberen te genieten van de laatste maanden zwangerschap. Toen Yara en Brandon geboren waren, mochten wij met zijn drieën na drie dagen eindelijk naar huis. We hadden De Kraamvogel gebeld en zij hadden kraamverzorgende Maria voor ons. Maria moest er even over nadenken maar besloot toch om ja te zeggen. We weten dat het een zekere ja was, want het is niet niks zo’n keuze. Ons zoontje stond namelijk thuis opgebaard. Maria hielp ons overal mee, met het verwerken van het verlies van Brandon, maar ook met het verzorgen van Yara. Ze maakte alles spik en span schoon, deed de was, kookte en maakte fruithapjes voor mama omdat het gezond voor haar en Yara was. Ze vroeg ook vaak aan papa wat die wilde eten maar die zei vaak “Ik hoef niks”. Ook vroeg zij aan papa of die niet ook even wilde slapen want mama moest dat ook. “Nee”, was zijn antwoord, “ik moet wakker blijven en sterk zijn.” Maria zag dat papa zich er tegen verzette omdat de pijn van het verdriet sterk was en dan was zij er weer met haar steun, die ze ook aan mama gaf. De dag van de uitvaart was er. Papa droeg Brandon van huis naar de volgauto. Wat gebeurde er, de volgauto deed niks meer en wilde niet starten. Daar was dan onze lieve Maria die een oplossing wist. Ze pakte haar eigen auto want we moesten op tijd zijn voor de dienst. Tijdens de dienst was Maria er voor Yara. Maria is een lieve, begripvolle, zorgzame en steunende kraamverzorgende. Ze is een echte topper, een kanjer en we denken met plezier aan haar terug. Bedankt Maria, voor alles! Liefs Peter, Bertha, Yara en Brandon*

Linda Ziyech

Linda Ziyech - 04 juli 2013 - Kampen 

Ik heb echt een super kraamtijd gehad met Leonie! Ik wilde graag borstvoeding geven en Leonie nam daar alle tijd voor en haalde alle 'hulpjes' uit de kast om het goed op gang te brengen! Ook voor mijn man en de huishouding deed ze het geweldig. Niets was teveel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Toen ze wegging was alles zo goed op de rit dat ik de draad zo weer op kon pakken. Een heerlijke kraamtijd!

Ties en Jelte

Ties en Jelte - 04 juli 2013 - Oranjewoud 

Na een spannende cursus inclusief het examen; is het onze grote man Ties uiteindelijk toch gelukt om zijn examen te halen! Hij is nu de eerste mannelijke kraamverzorger van De Kraamvogel, is natuurlijk enkel gelukt door de fantastische hulp van onze kraamverzorgende Martine.

Fam. Kasper - 03 juli 2013 - Haren gn 

Ontzettende mooie kraamtijd gehad met Alida. Alida is onze vriendin en heeft net als bij onze zoon de bevalling en kraamtijd gedaan. Ondanks dat ze onze vriendin is, heeft ze ontzettend hard gewerkt en was er veel gezelligheid. Super bedankt voor de mooie dagen.. Pascal zal je ook erg gaan missen.Veel liefs Mark, Monique, Pascal en Naomi Kasper

Tamara Hoekstra - 03 juli 2013 - Earnewald  

Op 11 april is onze zoon Germ geboren. Ik ben thuis bevallen en alles is helemaal goed gegaan. Tijdens de bevalling kwam kraamverzorgende Gusta binnen en dat was een hele geruststelling. Wij kenden Gusta al van onze eerste bevalling van onze dochter. Gusta was geweldig, alles ging naar wens en ze is zo leuk met onze dochter (4 jaar). Ze hebben allemaal leuke spelletjes gedaan en ze betrok haar ook helemaal bij Germ. Ze kreeg zelfs een leuk diploma voor mini kraamverzorgster. Haha fantastisch. Wij waren helemaal tevreden. Gusta is een geweldige kraamverzorgster en zou haar zeker aanraden.

Linda van Roemburg

Linda van Roemburg - 01 juli 2013 - Oostzaan 

Op 19 juni is Jesse na een snelle bevalling thuis geboren. Toen de verloskundige wegging, stond 2 uur later onze kraamverzorgende Petra voor de deur. Wat een topper! Ze is een hele grote steun geweest, 8 dagen lang. Van huishoudelijk werk tot alles over de verzorging. En daarbij heeft ze nog heerlijke taartjes gemaakt ook! Dank je wel Petra!!!

Amanda - 01 juli 2013 - Arnhem 

Wij hadden eerst iemand anders voor 5 dagen maar ik vond haar tegenvallen! Ze zat overal met haar neus bovenop en liet mij, mijn vriend en ons zoontje eigenlijk geen moment alleen! Ze stuurde mijn vriend vaak weg voor spullen terwijl ik dat eigenlijk niet nodig vond maargoed. Daarna kregen we Hennie! Wat een lief mens. Ze leerde ons veel in de laatste 3 korte dagen. Als ze bij onze 2e nog in het vak zit, dan willen we haar 100% weer.

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info