Ervaringen met De Kraamvogel

Heb jij kraamzorg van De Kraamvogel ontvangen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring! Wil je deze met ons delen, plaats je ervaring dan op onze website. Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je jouw verhaal en evt. een leuke foto kunt plaatsen op de site. Alvast bedankt!

Selecteer de provincie waarin je woont:

Geert en Wilma - 09 juni 2013 - Leeuwarden 

Na een zware zwangerschap en een niet geplande keizersnee kwamen Sofie en ik vier dagen na de bevalling uit het ziekenhuis. Geert had geregeld dat de kraamverzorgende zou komen en 's middags stond Alie op de stoep. We hadden speciale wensen kenbaar gemaakt en daar werd zichtbaar gehoor aan gegeven. Alie is een bekwame kraamverzorgende: vriendelijk, begripvol, ze legt alles goed uit en als je het niet begrijpt doet ze het met alle liefde nog een keer voor. We hebben een super kraamtijd gehad!! Sofie is nu bijna 15 maanden en krijgt een broertje of zusje over 2,5 maand, we hebben bij De Kraamvogel aangegeven dat we graag Alie terug zouden zien als onze kraamverzorgende! Nu nog hopen dat dat lukt... Alie je was TOP!!

Nicole Nomden-Meijer - 08 juni 2013 - Hoogezand 

Wij waren heel erg tevreden met onze kraamverzorgster Alie. Ze heeft ons heel goed bijgestaan en alles ook heel goed uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden. Groetjes nicole mathijs caithlyn sharisha melody en baby hayley

Fam. Hoekstra - 06 juni 2013 - Groningen 

Mede dankzij onze kraamverzorgende Georgette hebben wij een hele fijne start gehad met ons tweede zoontje! We zijn erg tevreden over haar deskundige begeleiding en adviezen. Daarnaast is ze een vrolijk en gezellig persoon die ook erg lief met ons oudste zoontje omging. Georgette bedankt! Familie Hoekstra

Natascha Holterman

Natascha Holterman - 05 juni 2013 - Noordwolde 

Caitlyn is ons eerste kindje dus je hebt geen idee wat je te wachten staat. Regina meldde zich en het klikte meteen. Een vrolijke vrouw die alles prima uitlegt en zeer veel rekening hield met onze wensen. Het was een superleuke week waarin we veel geleerd hebben en ook zeker veel gelachen. Lieve Regina bedankt voor de fantastische hulp en bij de volgende vragen we zeker weer naar jou.

Fam. Born - 02 juni 2013 - Putten 

Na drie kinderen en de bijbehorende kraamzorg, dachten wij dat we wel wisten wat leuke kraamzorg inhield. Nou, bij de vierde (21 mei) was het pas echt gezellig! Jolanda uit Dronten heeft de kraamweek tot een feestje gemaakt. Zowel voor mamma en pappa, als voor de kids! Goede hulp bij de borstvoeding wat wij zeker belangrijk vonden en erg zorgzaam. We hadden je al bedankt maar hopen via deze weg het nog een keer over te brengen. We missen je nu al! Liefs, Martijn, Mijntje, Judith, Thijn, Louise en niet te vergeten Julian.

Esther - 30 mei 2013 - Ermelo 

Wij hebben Geesje als kraamverzorgende gehad en waren ontzettend blij met haar. Na een moeilijke start zorgde ze er heel snel voor dat ik binding met mijn dochter kreeg en niet meer zo bang was dat ik fouten maakte. Ze heeft ons heel veel vertrouwen gegeven en verwende ons enorm. We hebben na een week ziekenhuis dankzij Geesje een echte kraamweek gehad en we zijn haar ontzettend dankbaar voor haar goede zorgen. De volgende keer vragen we of ze weer komt!

Petra Leeflang

Petra Leeflang - 30 mei 2013 - Waarland 

Na de keizersnede op 2 november 2012 mochten wij op 4 november 2012 alweer naar huis! We waren net thuis en daar stond onze kraamverzorgende, Krista! Het is zes jaar geleden dat onze zoon is geboren dus nu met de geboorte van onze dochter was alles weer even wennen. Maar wat een geweldige kraamverzorgster is Krista! We hadden ook een hele leuke stagiaire. Krista, bedankt voor de geweldige en zorgeloze kraamtijd die wij hebben gehad dankzij jou. Je bent een topper in je vak. Je deed ook allemaal leuke dingen met Julian. Ook zal ik nooit die keer vergeten dat we Julian uit school hadden gehaald. We hadden de grootste lol! De gezinnen na mij boffen maar met zo'n geweldige kraamverzorgster als jij en De Kraamvogel met jou in dienst! Liefs Petra

Jessica Koese

Jessica Koese - 30 mei 2013 - haarlem 

Op 28 december 2012 was Leah geboren. Na een redelijk goede bevalling kwamen we thuis en kwam kraamverzorgende Monique. Zij was onze topper. Voor Remon en mij was ouders worden nieuw. Monique heeft ons van alles uitgelegd en voorgedaan. Na een paar dagen zat ik er doorheen en Monique wist mij weer te motiveren. Ik mis haar stiekem nog steeds. Als ik langs een huis loop waar een baby'tje is geboren, kijk ik soms of ik heel misschien Monique zie. Als je dit leest lieve Monique, willen wij je zeggen dat je een lieverd bent en ik hoop dat alles goed met je gaat! Groetjes Jessica, Remon en kleine Leah.

Dennis, Laura, Tim en Kaj Dijkstra

Dennis, Laura, Tim en Kaj Dijkstra - 29 mei 2013 - Hoorn 

Op 16 mei werd, na een thuisbevalling van nog geen twee uur, onze tweede zoon Kaj geboren. Dat onze kraamverzorgende Marga zo'n topper zou zijn, hadden we nooit verwacht. Tijdens de kraamweek bleek dat Kaj echt een voorbeeldige baby is, waardoor wij beseften dat we de kraamperiode van onze eerste zoon Tim eigenlijk nog niet verwerkt hadden. Tim was namelijk een huilbaby..Marga heeft ons ontzettend geholpen om alles een plekje te kunnen geven. Iets waar we haar vreselijk dankbaar voor zijn! Lieve Marga, dank je wel voor alles. Voor de goede verzorging van ons alle vier, de tips en bovenal je luisterend oor. Heel veel liefs van ons.

Martine Kremer

Martine Kremer - 28 mei 2013 - Witteveen 

Na een heftige bevalling en meerdere dagen in het ziekenhuis te zijn verbleven, kwamen we thuis en daar was Siny! Zij heeft ervoor gezorgd dat ik echt genoten heb van mijn kraamtijd. Ik ben echt verwend als nooit tevoren. Ze was ontzettend lief voor ons zoontje en vergat zelfs mijn vriend niet. De borstvoeding liep niet goed en ze heeft alle tips en trucs uit de kast gehaald om het op te lossen. Ze heeft ook de oorzaak van het probleem (een te kort tongriempje) gesignaleerd en geholpen met de oplossing. Ze was echt super, heel gezellig en warm. We vonden het alle drie jammer toen de kraamtijd over was en we afscheid moesten nemen. Echt top!

Deel jouw ervaring met ons

Versturen

Info